fbpx

Budgetcoach

Budgetcoach voor particulieren

Verdien je misschien te weinig of weet je eigenlijk niet precies waar jouw geld blijft en of je kunt besparen? Gaat jouw persoonlijke situatie veranderen en wil je weten wat dit financieel voor jou betekent?

Inzicht en overzicht zijn erg belangrijk als het gaat om je huishoudboekje.

Als je in de schulden dreigt te komen – of misschien al schulden hebt – dan werkt dit door in je hele leven. Je slaapt slechter, je presteert minder goed op je werk en maakt misschien wel vaker ruzie met je partner. Als je op zoek bent naar hulp bij het in kaart brengen van jouw financiën, omdat je die stress en onrust niet meer wilt dan kun je bij mij eenvoudig een afspraak maken. 

We kijken samen naar jouw inkomen, uitgaven en eventuele schulden. We maken een plan, vullen een volledig financieel overzicht in en stellen financieel doelen vast. Ik leer je hoe je een kasboek opstelt en bijhoudt. Ook kijken we waar jij kunt besparen. Dit zal je nog verassen!

Heb je problemen en wil je hier met je werkgever over praten – bijvoorbeeld omdat je geen geld meer hebt om benzine te kopen – dan kan ik hierin altijd ondersteunen.

Alle gesprekken die wij voeren zijn vertrouwelijk en blijven tussen ons.

De actuele tarieven staan hier. Wil je direct afspraak maken, dat kan hier

Budgetcoach voor je werknemers

Ik heb in 2014 de opleiding ‘Werknemers in de schulden’ gevolgd bij het NIBUD en in september 2019 de training ‘Budgetcoaching’ bij Suzanne van Weerd, bekend van het RTL 4 programma Uitstel van Executie. 

Als HR Manager heb ik jarenlange ervaring opgedaan met werknemers met (problematische) schulden.

Werknemers met (dreigende) schulden laten een hoger percentage (grijs) ziekteverzuim zien. Een zieke werknemer kost een werkgever al snel € 250 per dag extra!

Wanneer je als werkgever schulden of financiële problemen vermoedt bij je werknemer – bijvoorbeeld door loonbeslagen, veelvuldige voorschotverzoeken of onverklaarbare afwezigheid – breng ik met de werknemer de financiën in kaart. 

Door de rust in de financiën terug te brengen en eventueel regelingen af te spreken profiteert niet alleen de werknemer maar ook de werkgever van mijn diensten. De investering is snel terugverdiend! 

De gesprekken tussen de werknemer en mij zijn vertrouwelijk. Echter met toestemming van de werknemer kan ik in samenwerking met de werkgever wel naar een oplossing voor de werknemer zoeken. 

De actuele tarieven staan hier. Wil je direct afspraak maken, dat kan hier

without
https://www.opgeruimdleven.com/wp-content/themes/hazel/
https://www.opgeruimdleven.com/
#3691ad
style1
paged
Loading posts...
/home/public/sites/www.opgeruimdleven.com/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
on

Nieuw!

Organizen als Marie Kondo!

Laat je adres achter en ik neem contact op voor een kennismakingsgesprek!