fbpx

Wat doet een professional organizer?

Wat doet een professional organizer?

Hi! Ik ben Ramona en die blonde rakker op de achtergrond is Charles. Als professional organizer en opruimcoach help ik jou om je interieur en werkplek weer op orde te krijgen en te houden. Dat doe ik aan de hand van jouw doelen en een plan dat speciaal voor jou is geschreven. We pakken ook de onderliggende oorzaak van het probleem aan. Dit voorkomt dat je weer verzandt in een huis vol spullen.

Ik ben trots lid van de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers.

Wanneer schakel je een professional organizer in?

Bij grote life events zoals een verhuizing, de komst van een baby, het overlijden van een dierbare kan een professional organizer je helpen met het organiseren van je bezittingen. Maar ook als je door persoonlijke omstandigheden het overzicht bent kwijtgeraakt, jezelf verloren bent in de waan van alledag, of wanneer je wilt beginnen met minimaliseren is een professional organizer de aangewezen persoon om jou te helpen. 

Hoe werkt een professional organizer?

We beginnen altijd met een rommellade, zodat jij de smaak te pakken krijgt. Daarna gaan we voor het grotere werk. We werken stap voor stap, op jouw tempo en met respect voor jouw leefomgeving en spullen. Tijdens een intake bij je thuis vertel ik je er alles over.

Wat kan ik verwachten tijdens en na een opruimsessie?

Jij hebt het doel. Ik houd het overzicht. Ik oordeel niet; niet over jou, niet over je leven en niet over je spullen. Ik respecteer jouw keuzes, ik ben integer en uiteraard is jouw privacy bij mij gewaarborgd.

Een opgeruimde omgeving levert je elke dag veel tijd op. Het vermindert stress en brengt innerlijke rust. Tijd die jij kunt investeren in je werk, ontwikkeling en social life (of in wijn en Netflix, you choose).

Wil je inzicht in je financiën, een goede administratie opzetten of heb je andere administratie-gerelateerde issues, bekijk dan mijn pagina over budgetcoaching

Bel, mail of app me. Dan gaan we samen aan de slag!

kledingkast opruimen

Organizen bij een particulier

Video afspelen

Organizen op de zakelijke markt

Video afspelen

Filosofie

Wij vrouwen (en heren) hebben in het dagelijks leven zoveel rollen dat het bijna niet anders kan dan dat je soms verzuipt.

En soms zie je dat terug in je huis en op je werkplek.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan leren opruimen! Met de juiste tools kan iedereen zijn leef- en werkomgeving opgeruimd krijgen en houden!

Gun jezelf die rust en ga aan de slag. Ik sta je bij!

Visie

Mijn missie is om iedere vrouw - ongeacht haar rollen- een opgeruimd huis te geven. De rust die je na het opruimen ervaart is namelijk fantastisch!

Ben je van jezelf niet zo geordend of heb je moeite met het afscheid nemen van spullen, of ontbreekt het je gewoon aan de energie of tijd om te starten? Het is geen probleem. Ik ben jouw cheerleader, jouw stok-achter-de-deur en altijd jouw steuntje-in-de-rug.

Ik gun jou een fijn huis en een opgeruimde werkplek. Zo kom jij helemaal tot je recht.

Privacy en Algemene Voorwaarden

Jouw privacy is alles waard. Daarom ga ik daar voorzichtig mee om.

Ook ben ik erkend als professional organizer door het NBPO. Deze beroepsvereniging houdt toezicht en behartigt niet alleen mijn belangen, maar ook de jouwe!

Lees altijd mijn Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring goed door.

Heb je vragen, stel ze gerust!

without
https://www.opgeruimdleven.com/wp-content/themes/hazel/
https://www.opgeruimdleven.com/
#3691ad
style1
paged
Loading posts...
/home/public/sites/www.opgeruimdleven.com/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
on

Nieuw!

Organizen als Marie Kondo!

Laat je adres achter en ik neem contact op voor een kennismakingsgesprek!