fbpx
goedkoop naar de dierentuin
ramona

ramona

Hou ze maar bezig!

De kerstvakantie ligt weer achter ons en het gewone schoolleven gaat weer beginnen. Waar de een hier enorm naar uitkijkt mag voor de ander de kerstvakantie wel 5 weken duren.

Nu we gaan beginnen met de OpgeruimdLeven Bespaarweken heb ik natuurlijk ook nagedacht over hoe we het besparen zo ver mogelijk kunnen doorvoeren. Het gaat natuurlijk veel verder dan bezuinigen op de boodschappen, werken met een budget of het minder uitgeven op Chinese webwinkels.

In de aanloop naar Kerst deelde ik met jullie op Facebook en Instagram al een paar mooie lijsten in de categorie: Wel cadeaus, geen spullen.

De reacties hierop waren heel warm en lief. Jullie gingen massaal aan de slag met eetbare cadeaus zoals toetjes, fruitcreaties en ingemaakte wintergroenten. Chapeau! Ook de belevingen werden als cadeaus goed ontvangen. Wat fijn dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren.

Heb jij je al aangemeld voor de bespaarweken?

In de bespaarweken gaan we al onze uitgaven kritisch onder de loep nemen en zullen we met zijn allen (of in je eentje als je dat liever hebt) zoveel mogelijk gaan besparen.

Aanmelden voor de bespaarweken kan overigens via de pop-up op de site of HIER.

Tijdens de Bespaarweken willen we wel zoveel mogelijk normaal blijven doen, want het moet vol te houden en motiverend zijn. Je kunt je nog aanmelden tot 1 februari 2020.

Een dagje uit en je bent failliet.

Hoeveel kost een kaartje voor de Efteling? Of voor Walibi? Misschien toch maar naar de dierentuin? Een dagje uit met je gezin en voor je het weet ben je failliet. Want naast entree betaal je ook nog parkeren of OV, een broodje, een koffie en een ijsje. Om over de cadeautjes en de afsluitende snack nog maar te zwijgen. Vorig jaar bleek al dat een gezin (vier personen) in pretparken  in Nederland, België en Duitsland gemiddeld een bedrag van 122,87 euro kwijt is aan een dagje uit. Dat is exclusief parkeerkosten en uitgaven voor versnaperingen. (bron: AD.nl)

Besparen doe je ook door je uitjes te plannen. Zo kun je bij veel attractieparken online goedkoper een entreebewijs kopen, spaar je bij diverse grote supermarkten voor kortingskaarten en kun je maandelijks alvast een bedrag opzij leggen voor dagjes uit.

Goedkoop dagje uit. Kan dat?

Je bent eigenlijk een dief van je portemonnee als je nog old school kaartjes bij de kassa koopt. Attractieparken doen er alles aan om ons zoveel mogelijk vooraf en online kaarten te verkopen.

Gebruik die mogelijkheid en bespaar je zelf heel wat tijd en geld bij de kassa! Dat kun je mooi aan andere dingen besteden.

Wat ik heel leuk vind om te doen is het bieden op veilingsites. Sowieso heb ik er een hekel aan om ergens de volle mep voor te betalen. Er zijn verschillende sites waar je kunt meebieden op goedkope dagjes uit. Het is een sport om voor zo min mogelijk geld zo leuk mogelijk weg te gaan!

Wat is het favoriete pretpark van Nederland?

Laat me weten wat jouw favoriete pretpark is! En waar ga je in de winter of bij slecht weer naar toe?

Voor nu heb ik in samenwerking met Ticketveiling.nl alvast een hele leuk tip voor je! Klik op de onderstaande banner en koop jouw tickets met vette korting voor een superleuk winters uitje naar keuze via Ticketveiling.nl.*

De komende weken gaan we nog veel meer leuke bespaartips met elkaar delen. Ben je al lid van de OpgeruimdLeven groep op Facebook? Doen hoor!

Winterse uitjes met korting

* Deze blog bevat een affiliate link. Ik verwijs naar een bepaalde website waar ik mee samenwerk. Als jij iets aanschaft via zo’n affiliate link krijg ik daar een kleine commissie over. Jij merkt hier niets van en betaalt natuurlijk niets meer voor je aankoop!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Ramona

Ramona

Als professional organizer en opruimcoach begeleid ik jou bij het maken van bewuste keuzes in tijd, informatie en spullen.
Samen pakken we jouw huis en werkplek aan. Je hoeft na onze sessies niet meer eindeloos op te ruimen, bent niets meer 'kwijt' en kunt voortaan heerlijk ontspannen in je eigen omgeving. Dit werkt stressverlagend, geeft je meer tijd voor jezelf en je kunt weer met een gerust hart vrienden en familie ontvangen!

Ik blog graag over mijn werk en mijn leven en deel handige tips met je.

Lees hier mijn disclaimer

0
0
without
https://www.opgeruimdleven.com/wp-content/themes/hazel/
https://www.opgeruimdleven.com/
#3691ad
style1
paged
Loading posts...
/home/public/sites/www.opgeruimdleven.com/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
on

Nieuw!

Organizen als Marie Kondo!

Laat je adres achter en ik neem contact op voor een kennismakingsgesprek!