fbpx
OpgeruimdLeven.com Blog

Naast mijn werk als professional organizer en budgetcoach wilde ik meer ervaringen online delen. Facebook en Instagram zijn mooie media, maar een blog is een steady medium waarin ik meer ruimte vond om ervaringen en tips te delen. 

Bloggen kost veel tijd (onderzoek, reviews, interviews, uitwerkingen) en als je het professioneel wilt aanpakken kost het ook geld. 

Daarom heb ik mijn blog aangemeld bij verschillende bemiddelaars en zoek ik zelf ook actief naar samenwerkingen. Vandaar deze disclaimer, zodat jij weet wat je leest en wat erachter zit. 

#Spon of #NoSpon

In sommige posts kun je #spon of #nospon tegenkomen. #Spon betekent dat een artikel of blog gesponsord is door de leverancier. Ik probeer dit te vermijden, omdat ik alle vrijheid in mijn blogs en onderwerpen wil hebben en alleen wil bloggen over producten en diensten waar ik zelf 100% achtersta. Daarom zul je soms #nospon tegenkomen. Dit betekent “no sponsoring”, wat inhoudt dat ik zelf voor het artikel heb betaald – misschien heb ik enkel wat korting gekregen of mag ik korting weggeven. 

Affiliate links

Affiliatie betekent ook wel ‘partner’. Ik breng producten of diensten onder de aandacht door middel van een speciale link. Als jij het product of de dienst via die speciale link aanschaft krijg ik daar een kleine commissie over. Dat gebruik ik om mijn blogs te bekostigen. Jij betaalt natuurlijk niets extra’s als jij via mijn blog een dienst of product aanschaft!

Reacties en samenwerken

Ik schrijf alleen over datgene wat mij bezighoud, wat ik relevant vind voor jou als lezer en geef altijd mijn eerlijke opinie.

Reacties op mijn site en Facebook worden gelezen en gemodereerd zodat we het eerlijk en relevant houden (en geen pillenreclames uit het buitenland voorbij zien schieten). 

Wil je samenwerken, mij een product laten testen of wil je eens gastbloggen dan kun je mij altijd mailen via info@opgeruimdleven.com. 

without
https://www.opgeruimdleven.com/wp-content/themes/hazel/
https://www.opgeruimdleven.com/
#3691ad
style1
paged
Loading posts...
/home/public/sites/www.opgeruimdleven.com/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
on

Nieuw!

Organizen als Marie Kondo!

Laat je adres achter en ik neem contact op voor een kennismakingsgesprek!