fbpx

Blog

Ik vind het heel leuk om over mijn werk te bloggen. Ik deel graag handige lifehacks met je via de besloten OpgeruimdLeven Facebookgroep, en plaats handige tips en reviews.

Heb je een foutje gezien, wil je samenwerken of een onderwerp aansnijden dat interessant is voor mijn doelgroep mail me dan. Lees ook even mijn disclaimer. De blogs vind je verderop deze pagina. 

Doelgroep

De doelgroep van OpgeruimdLeven bestaat uit goed opgeleide vrouwen die volwaardig en betaald deelnemen aan het arbeidsproces. Zij zijn vaak – maar niet altijd – moeder, vriendin, vrouw, dochter, buurvrouw, collega of werkgever. 

Ze hebben een druk leven, met sociale verplichtingen, een leuke baan en komen vaak tijd (voor zichzelf) tekort. Zij zijn op zoek naar ontspanning en slimme oplossingen om hun innerlijke rust terug te vinden. 

Ze hebben een druk leven, met sociale verplichtingen, een leuke baan en komen vaak tijd (voor zichzelf) tekort. 

OpgeruimdLeven.com werkt voor die vrouw die op zoek is naar rust in haar hoofd, overzicht in haar agenda en grip op haar spullen. Ik kom in actie als de spullen (of de kinderen) het huis overgenomen hebben, de agenda overstroomt, het werk hen opslokt en ze toe zijn aan wat lucht in hun leven. 

Ik deel timemanagementtips, lifehacks, praktische opruimideeën maar word ook heel blij van het delen van fijne producten. Ik stimuleer hen inzicht te krijgen en te houden in hun financiële huishoudzaken, maar verwijs ook graag door naar fijne kortingen en te gekke acties.

Jaarlijks organiseer ik de OpgeruimdLeven Bespaarweken waarin we onze financiën (verzekeringen, NUTS-voorzieningen, abonnementen en overige uitgaven) flink aanpakken en zo de vaste lasten kunnen verlagen, zonder er op achteruit te gaan. 

Het staat ook iedereen buiten deze specifieke doelgroep vrij om te profiteren c.q. deel te nemen aan de BespaarWeken, Facebookgroep en  de diensten van OpgeruimdLeven.com. 

 

 

Lees hier de OpgeruimdLeven Blogs

Archief
without
https://www.opgeruimdleven.com/wp-content/themes/hazel/
https://www.opgeruimdleven.com/
#3691ad
style1
paged
Loading posts...
/home/public/sites/www.opgeruimdleven.com/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
on

Nieuw!

Organizen als Marie Kondo!

Laat je adres achter en ik neem contact op voor een kennismakingsgesprek!